Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. januára 2023 o 13:28
Čas čítania 0:28

Šofér kamiónu spal, keď mu zlodeji na slovenskej diaľnici D2 ukradli vysávače za 135-tisíc eur. Nič si počas spánku nevšimol

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Zlodej ukradol z návesu nákladného auta 660 vysávačov, zatiaľ čo šofér spal. Podľa bratislavskej krajskej kriminálky ide o neznámeho páchateľa, ktorý v čase medzi 00.00 h až 09.00 h v sobotu 14. januára poškodil a otvoril dvere motorového návesu vozidla, ktoré bolo zaparkované na odpočívadle jednej z čerpacích staníc na diaľnici D2 v smere do Maďarska.

Zlodej odcudzil 660 ks robotických vysávačov, ktoré boli riadne uložené a zabalené na celkovo 11 prepravných paletách. Týmto konaním spôsobil škodu v celkovej výške 135 000 eur.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu krádeže. Páchateľ týmto konaním spôsobil škodu veľkého rozsahu, a tak mu v prípade preukázania viny pred súdom hrozí trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia