Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktória Ševelová
13. januára 2023, 12:03
Čas čítania 0:35

VIDEO: Toto je nefalšovaná radosť Petry Vlhovej po víťazstve vo Flachau. Nechýbali tančeky ani vtipné pokriky na Shiffrinovú

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po prvom triumfe boli dôvody na oslavu. Petra sa so svojím tímom a blízkymi zabávala vo veľkom.

Petra Vlhová si tento týždeň na svoje konto vo Flachau v nočnom slalome pripísala prvé víťazstvo v prebiehajúcej sezóne. Triumfovala nad svojou odvekou rivalkou Američankou Mikaelou Shiffrinovou, ktorá na Slovensku nestačila a skončila tesne za ňou na druhom mieste.

Na internete sa teraz objavilo video z bujarých osláv, ktoré si Petra užívala so svojimi najbližšími. Z nahrávky je vidieť nefalšovanú radosť, ktorú celý Petrin tím prežíval po víťazstve nad Shiffrinovou, a tak nemohli chýbať ani pokriky „Kto dostal na pi*u?“ s veľavravnou odpoveďou „Shiffrin“ či parádné poskakovanie a tanec so slovenskou vlajkou.

Vlhovej radosť podčiarkli slová, ktorými triumf vo Flachau okomentovala. „Som veľmi, veľmi šťastná. Na víťazstvo som čakala veľmi dlho. Ďakujem úžasným slovenským fanúšikom i celému môjmu tímu za podporu. Triumf vo Flachau je vždy špeciálny. Bol to boj. Mikaela išla veľmi dobre a vedela som, že musím dať do toho maximum,“ neskrývala radosť v cieli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia