Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
11. januára 2023, 10:37
Čas čítania 0:32

Študent Volodymyr sa priznal k vražde svojej priateľky na internáte v Bratislave. Dlho zapieral, že ju zaškrtil

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Páchateľ cíti vinu.

Na Okresnom súde Bratislava III sa v stredu začal proces v kauze vraždy ukrajinskej študentky v bratislavskom internáte Mladá Garda. Obžalobe pre obzvlášť závažný zločin vraždy čelí Volodymyr M. z Ukrajiny. Keďže sa priznal k spáchaniu skutku, súd vykonáva len dokazovanie súvisiace s výrokom o treste.

„Cítim sa vinný, je mi to strašne ľúto,“ povedal obžalovaný pred senátom. Súd po vyhlásení Volodymyra M. o vine začal oboznamovať listinné dôkazy, ktoré súvisia s výrokom o treste.

Vysokoškolskú študentku našli bez známok života v priestoroch bratislavského internátu 3. júna 2022. O deň skôr ju mal usmrtiť vtedy 21-ročný Volodymyr M. K spáchaniu skutku sa priznal aj v prípravnom konaní.

Refresher sa s mladým Volodymyrom rozprával. Mašu našiel podľa vlastných slov po deviatej ráno. Na políciu zatelefonoval okolo desiatej. Dnes sa však priznal, že spolužiačku zaškrtil práve on. 

Domov
Zdieľať
Diskusia