Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
10. januára 2023, 9:34
Čas čítania 0:31

82-ročný veterán môže dať výpoveď vo Walmarte. Na Tiktoku mu vyzbierali 100-tisíc dolárov, aby mohol splatiť hypotéku

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Veteránovi Warrenovi Marionovi odovzdali šek na 108 682 dolárov.

Osemdesiatdvaročný americký veterán a pokladník Warren Marion môže ísť do dôchodku po tom, ako dostal minulý týždeň šek na 108 682 dolárov od darcov, píše BBC.

Dôchodcovi pomohol majiteľ malej firmy Rory McCarty, ktorý má veľmi úspešný účet na Tiktoku. Pre bývalého veterána vytvoril zbierku a video. Od decembra 2022 si ho pozreli viac ako 3 milióny divákov.

„Ako majiteľ firmy som bol ohromený, keď som videl tohto malého starého muža, ktorý stále zarezáva. Pracuje na osem- až deväťhodinové zmeny,“ povedal pán McCarty na stránke GoFundMe. Video bolo úspešné a ľudia Marionovi prispievajú aj naďalej. 

V decembri 2022 povedal, že za vyzbierané finančné prostriedky vyplatí hypotéku na dom a vycestuje za svojimi deťmi na Floridu. „Môžem povedať len toľko, že ma Pán požehnal za to, čo som robil v mladosti,“ povedal Marion.

dôchodca tiktok
Zdroj: Tiktok/BugBoys
Domov
Zdieľať
Diskusia