Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
6. januára 2023, 13:09
Čas čítania 0:37

VIDEO: Mladík v Nových Zámkoch pri lúpeži surovo dokopal dôchodkyňu na zemi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

69-ročná žena kabelku nepustila ani po tom, čo ju muž niekoľkokrát skopal na zemi. Z miesta činu napokon utiekol naprázdno.

Polícia zverejnila zábery z priemyselných kamier, ktoré zachytili bezcitnú lúpež v Nových Zámkoch. Stala sa 28. decembra 2022, keď 69-ročná žena kráčala cez parkovisko popri autách. Vyhliadol si ju neznámy páchateľ, ktorý ju prenasledoval, informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre na Facebooku.

Mladík sa k dôchodkyni zozadu priblížil a chcel jej vytrhnúť kabelku. Držala ju tak pevne, že muž ženu zhodil na zem a v snahe okradnúť ju jej ešte uštedril niekoľko surových kopancov. Ani po tom však žena tašku nepustila, a tak sa páchateľ dal na útek. Z miesta činu napokon utiekol naprázdno.

„Poškodená žena tento útok nahlásila až niekoľko hodín po skutku, keď sa začali prejavovať známky útoku – zlomenina ruky a podliatiny. Novozámockí kriminalisti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po podozrivej osobe,“ informovala polícia s tým, že po podozrivom aktuálne pátrajú. Akékoľvek informácie vedúce k určeniu totožnosti páchateľa môžeš podať polícii na čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení či v súkromnej správe na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia