Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. decembra 2022, 13:50
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Hugh Jackman sľubuje, že v Deadpoolovi 3 bude najvymakanejší za celý svoj život. Wolverina chce premeniť na vyrysovanú horu svalov

Hugh Jackman sľubuje, že v Deadpoolovi 3 bude najvymakanejší za celý svoj život. Wolverina chce premeniť na vyrysovanú horu svalov
Zdroj: FOX/DISNEY
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

Hugh Jackman prezradil ďalšie detaily o príbehu snímky Deadpool 3.

Hugh Jackman sa postupne vyjadruje k role Wolverina v chystanom komiksovom filme Deadpool 3. Jackman sa k svojej najikonickejšej role vráti 5 rokov po tom, čo oznámil, že Wolverina viac hrať nebude.

Fanúšikovia postavy a obzvlášť filmu Logan sa však nemusia báť, že sa nejako naruší kontinuita posledného filmu o Wolverinovi. Pre Jackmana bolo nesmierne dôležité, aby z toho príbehu nič nepokazili. V rozhovore pre rádio SiriusXM prezradil, že časovej línie Logana sa ani nedotknú.

Odporúčané
10 TOP filmov roka 2022 10 TOP filmov roka 2022 27. decembra 2022, 10:30

Pomôžu si cestovaním v čase, čo dáva zmysel, keďže súčasťou snímky majú byť aj postavy Miss Minutes a agent Morbius (Owen Wilson) zo seriálu Loki. Jackman sa preto rozhodol vrátiť do roly Wolverina a okamžite zavolal Ryanovi Reynoldsovi.

Bol to zrejme osud, keďže o niekoľko hodín neskôr mal Reynolds naplánované stretnutie so šéfom Marvelu Kevinom Feigem práve o tom, aký bude Deadpool 3.

Jackman sa chce na rolu poriadne pripraviť, a tak si dal za cieľ, že Wolverine bude vymakanejší než kedykoľvek predtým, povedal v podcaste Empire Film. V súčasnosti cvičí trikrát týždenne pre povinnosti v divadle, no následne bude cvičiť dvakrát denne v priebehu šiestich mesiacov.

Jackman bude mať čo robiť, aby prekonal svoju fyzičku zo snímky The Wolverine. Ako sám hovorí, naberanie svalstva a posilňovanie je už každým rokom ťažšie, pretože herec má už 54 rokov.

Wolverine
Zdroj: FOX/DISNEY
Domov
Zdieľať
Diskusia