Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
29. decembra 2022, 16:18
Čas čítania 0:37

VIDEO: Opitá vodička sa s takmer tromi promile v krvi rútila po diaľnici D1

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti uviedli, že žena na prvý pohľad pôsobila triezvo. Skontrolovali ju a podrobili dychovej skúške. Výsledok ich prekvapil, nafúkala 2,75 promile.

Opitá vodička sa rútila po diaľnici D1 v smere do Bratislavy. Na podozrivú jazdu auta Škoda Fabia na diaľnici D1 dostali upozornenie diaľniční policajti, ktorí sa okamžite presunuli na miesto a auto zastavili. Vodičke v krvi namerali 2,75 promile, o prípade informuje polícia na Facebooku. 


41-ročná vodička na diaľnici nebezpečne prechádzala z pruhu do pruhu a svojou jazdou ohrozovala ostatných vodičov. Bielu Fabiu policajti odstavili na krajnici pripájacieho pruhu pri obci Voderady. Policajti uviedli, že žena na prvý pohľad pôsobila triezvo. Skontrolovali ju a podrobili dychovej skúške. Výsledok ich prekvapil, žena nafúkala 2,75 promile.


Opitú ženu zadržali a previezli na policajné oddelenie. Po jej auto neskôr prišla triezva známa. Policajti nezodpovednú vodičku obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Za prečin jej hrozí až rok za mrežami.

Prípad polícia rieši v tzv. superrýchlom konaní a do rozhodnutia súdu bude obvinená v policajnej cele. Polícia apeluje na vodičov, aby šoférovali triezvi. „Alkohol za volantom môže zabíjať,“ upozorňujú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia