Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
27. decembra 2022, 16:22
Čas čítania 0:34

Pri Trnave sa zrazili tri autá. Zranili sa štyria ľudia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Príčinou bolo nesprávne predchádzanie.

Dopravní policajti zasahovali v utorok 27. decembra predpoludním pri dopravnej nehode za Trnavou, pri ktorej sa zrazili tri vozidlá, ktoré skončili mimo cesty a na streche. Pri nehode sa zranili štyri osoby. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

Podľa prvotných informácií z miesta bolo príčinou nehody nesprávne predchádzanie dvoch vodičov. „Tí išli smerom z obce Malženice do Trnavy a pravdepodobne si dostatočne nepreverili situáciu na ceste a začali s predchádzaním. Pri úkone sa obe autá, ktoré predchádzali, zrazili a jedno z nich narazilo do ďalšieho auta,“ uviedla polícia.

Ako doplnila, v troch vozidlách sa v čase nehody viezlo sedem osôb. „Štyri osoby, ktoré sa nachádzali v aute Fiat, sa zranili predbežne ľahko, ostatné tri osoby z ďalších vozidiel sa nezranili. Policajti alkohol na mieste u vodičov nezistili. Presné príčiny a zavinenie vodičov budú predmetom ďalšieho policajného preverovania,“ informovala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia