Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Huawei.
28. decembra 2022, 9:00
Čas čítania 2:29

Spoľahlivá batéria a fotky na profesionálnej úrovni. Prečo Huawei Mate 50 Pro ohuruje recenzentov aj používateľov?

Spoľahlivá batéria a fotky na profesionálnej úrovni. Prečo Huawei Mate 50 Pro ohuruje recenzentov aj používateľov?
Zdroj: Huawei
TECH HUAWEI MODERNÉ TECHNOLÓGIE SMARTFÓNY TECHNOLOGICKÉ NOVINKY
Uložiť Uložené

Používateľov teší jeho vylepšený výkon či špičkové fotografické vlastnosti.

Aktuálna vlajková loď značky Huawei, model Mate 50 Pro, očarí už na pohľad svojím dizajnovým spracovaním. Čo však na prvý pohľad vidieť nie je, je jeho mimoriadny výkon, špičkové fotografické vlastnosti a obrovské množstvo aplikácií dostupných prostredníctvom platformy Huawei AppGallery. Vďaka týmto funkciám sa z Mate 50 Pro bezpochyby stane tvoj každodenný pomocník na prácu, zábavu, organizáciu času aj komunikáciu.

Mate 50 Pro predstavuje doterajší vrchol inovácií radu Mate a stal sa vôbec najvýkonnejším vlajkovým smartfónom v histórii spoločnosti. Je vybavený najlepšími technológiami v odbore, a to ako z hľadiska kvality mobilných fotografií, tak aj celkového výkonu a širokej ponuky aplikácií. Používateľov teší aj jeho vylepšený výkon, ktorý zabezpečuje nadstavba EMUI 13. Vďaka nej je totiž celkový zážitok z používania smartfónu oveľa plynulejší.

Huawei
Zdroj: Huawei

Mobilné fotografovanie na profesionálnej úrovni

Mate 50 Pro je vybavený špičkovým fotoaparátom Ultra Aperture Camera s nastaviteľnou 10-násobnou fyzickou clonou. Fotoaparát využíva vymoženosti hneď v niekoľkých oblastiach. Vo vývoji optiky, mechanického prevedenia, zobrazovacej technológie či spracovania obrazu. Vďaka tomu prináša používateľom to najlepšie v oblasti mobilnej fotografie. Inteligentná clona sa prispôsobuje tak, aby zodpovedala danej scéne, pričom po prepnutí do profesionálneho režimu naopak používateľom umožní ručne nastaviť hĺbku ostrosti a stupeň rozostrenia.

Huawei
Zdroj: Huawei

Tento model si poradí aj pri zhoršených podmienkach fotografovania. V prípade nočného režimu fotoaparát zhotovuje snímky s dobrým osvetlením a so zreteľnými detailmi. Portrétny režim využíva prirodzené rozostrenie pozadia, aby fotografovaný objekt vynikol nad okolím. Za zmienku stojí aj periskopový teleobjektív, ktorý podporuje až 200-násobný zoom, takže ti dokáže detailne priblížiť na míle vzdialené objekty, napríklad mesiac na nočnej oblohe.

viac o mate 50 Pro

Milióny aplikácií vďaka platforme AppGallery

Či už telefón využívaš na pracovné účely, hranie hier, alebo ťa baví úprava fotiek, svoj Mate 50 Pro môžeš ľahko vybaviť aplikáciami na mieru presne pre teba. Rovnako ako všetky smartfóny Huawei, aj Mate 50 Pro je vybavený obchodom AppGallery, ktorý je prvou voľbou na sťahovanie všetkých potrebných aplikácií. Samozrejme, nechýbajú populárne sociálne siete ako Facebook, Instagram alebo Tiktok, a ešte oveľa viac.

Huawei
Zdroj: Huawei

Možno malým prekvapením je fakt, že do svojho Mate 50 Pro bez ťažkostí môžeš získať aj aplikácie od Googlu. Zabezpečí to vychytávka Gspace. Ako už napovedá samotný názov, ide o priestor, ktorý slúži ako prostredník k službám a aplikáciám Google. Stačí si vybrať aplikácie, ktoré ťa zaujímajú, a počas niekoľkých minút ich môžeš začať v prostredí Gspace využívať naplno.

Aby ťa úložisko neobmedzovalo

Pre správny chod aplikácií je však dôležitý nielen skvelý výkon, ale aj kapacita pamäte. Našťastie, s Mate 50 Pro sa o dostačujúce úložisko báť nemusíš. Okrem toho, že smartfón disponuje obrovským priestorom, až 256 GB, prináša EMUI 13 novú funkciu SuperStorage. Tá je vôbec prvou technológiou hyperpriestorovej kompresie úložiska, ktorá používateľom rozširuje úložný priestor až o 20 GB. SuperStorage totiž automaticky detekuje duplicitné súbory a spolu s aplikáciou Huawei Optimiser ich dokáže komprimovať. S Mate 50 Pro tak budeš mať istotu, že pamäť smartfónu využívaš vždy efektívne.

Batéria, na ktorú sa dá spoľahnúť

Aby si si mohol užívať všetky funkcie naplno, Mate 50 Pro výrobcovia vybavili výkonnou batériou s kapacitou až 4 700 mAh a so schopnosťou nabíjania SuperCharge. Pomocou kábla tak môžeš svoj Mate 50 Pro nabíjať rýchlosťou príkonu 66 W alebo 50 W v prípade bezdrôtového nabíjania. Vďaka tomu sa môžeš spoľahnúť, že aj pri intenzívnom používaní telefón nielen dlho vydrží, ale pokiaľ sa vybije, je za pár minúť opäť pripravený fungovať celé hodiny.

Huawei, Mate 50 Pro
Zdroj: Huawei

Okrem vlajkového modelu predstavil Huawei ďalšiu smartfónovú novinku. Model nova 10 Pro prichádza s výbavou, ktorá rozhodne stojí za pozornosť. Smartfón je vybavený hlavným fotoaparátom s rozlíšením 50 Mpx, 60 Mpx predným duálnym fotoaparátom, schopnosťou 100 W nabíjania SuperCharge a technológiou Touch Turbo 2.0, s ktorou si vďaka skvelej kvalite zvuku a stereofónnemu systému dvoch reproduktorov vychutnáš úplné audiovizuálne pohltenie. 

viac o nova 10 pro
Domov
Zdieľať
Diskusia