Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ilona Hobzová
23. decembra 2022 o 15:58
Čas čítania 1:02

VIDEO: Športového reportéra vyhnali do snehovej búrky. Jeho nešťastie zabáva milióny divákov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
VIDEO: Športového reportéra vyhnali do snehovej búrky. Jeho nešťastie zabáva milióny divákov
Zdroj: Wiki Commons/na voľné použitie

Záznam z jeho vstupov pobavil najmenej dva a pol milióna ľudí na sociálnych sieťach.

Športový reportér Mark Woodley z televíznej stanice KWWL v Iowe rozhodne nebol nadšený, keď musel namiesto športového spravodajstva pokrývať počasie. Televízia ho vyslala, aby divákom v skorých ranných hodinách sprostredkoval informácie o snehovej búrke, píše Deadline.

Novinárovo „nadšenie“ pobavilo milióny ľudí

„Nenapadlo mi, že čas 3.30 existuje aj ráno. Až dodnes,“ uviedol Woodley v živom vysielaní rannej šou stanice KWWL. Novinára, ktorý sa v médiách bežne venuje športu, preradili z dôvodu snehovej búrky do tímu počasia. A reportér bol vo svojej novej úlohe nezvyčajne úprimný.

„Normálne robím športové správy, ale pre počasie je tu všetko zrušené. Tak čo môžete urobiť lepšie ako povedať športovému redaktorovi, aby vstával o päť hodín skôr, išiel sa postaviť do vetra, snehu a mrazu a hovoril ostatným ľuďom, aby nerobili to isté?“ povedal v jednom zo vstupov ironicky. „Nalaďte si nasledujúcich pár hodín a sledujte, ako som postupne mrzutejší,“ povzdychol si v ďalšom.

„Dobrá správa je, že stále cítim svoju tvár, zlá, že si trochu prajem, aby som ju cítiť nemohol,“ neopustil Marka humor v priebehu živého vysielania. Od zverejnenia videlo príspevok s novinárovými „nešťastnými“ vstupmi najmenej desať miliónov ľudí, dva a pol milióna videlo celé video. Woodley zožal v komentároch pochvalu od svojich kolegov a ďalších verejne známych osobností.

29. júla 2024 o 9:30 Čas čítania 4:40 Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom

Jeden zo športových redaktorov na to napríklad reagoval: „Veľká chyba, Woodley. V tomto si nemal byť taký dobrý.“ Josh Horowitz zase napísal: „Všetci sme Mark Woodley.“

Domov
Zdieľať
Diskusia