Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
18. decembra 2022, 11:57
Čas čítania 1:08

Eduard Heger: Idem ďalej! V blízkom čase predstavím víziu, ako vrátiť Slovensku a občanom nádej

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Eduard Heger: Idem ďalej! V blízkom čase predstavím víziu, ako vrátiť Slovensku a občanom nádej
Zdroj: Facebook/Eduard Heger

Eduard Heger napísal na sociálnu sieť emotívny status.

Premiér Eduard Heger z OĽaNO sa po páde vlády prihovoril občanom cez Facebook. V nedeľu dopoludnia napísal status, ktorý začína vetou: „Vzdať sa nie je riešenie. Idem ďalej!“

„Možno sa mnohí cítite nahnevaní, sklamaní či zradení. Dali ste tejto vláde silný mandát na boj za právny štát, spravodlivé a lepšie Slovensko. Veľa sa nám podarilo. Rozviazané ruky spravodlivosti, reformy súdnictva, vzdelávania či zdravotníctva. Pravdou je, že ešte ani zďaleka nie sme na konci nášho úsilia. Boj za právny štát sa nikdy nekončí. Máme naštartovaný plán obnovy Slovenska a pred nami, demokratmi, je ešte mnoho výziev,“ napísal v príspevku.

Ďalej uvádza, že počas štvrtkového hlasovania demokrati zlyhali a v zlomovom momente nedržali spolu. Avšak nemôžu vraj rezignovať. „Ak nás premôže frustrácia, hnev či sklamanie, prehráme. Stále som presvedčený, že medzi nami je viac dobra ako zla.“



Heger pripomenul, že je demokrat a vyznáva hodnoty spravodlivosti, rovnosti, rešpektu, tolerancie a mieru, takže jeho presvedčenie mu káže nevzdať sa.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Nikto z nás to nemôže teraz vzdať. Ak by sme to urobili, spreneverili by sme sa vlastnému presvedčeniu. Presne to by chcela mafia. Môžu cítiť pocit víťazstva, ale je to len krátkodobé. Slovensko ukázalo, že v zlomových chvíľach sa dokázalo spojiť a ukázať zlu, že v tejto spoločnosti nemá miesto. Práve teraz sa začína ďalší zápas o charakter našej krajiny,“ upozornil.

„Áno, uzavrela sa jedna kapitola mojej vlády. Ale to nie je koniec. Zlé veci sa dejú preto, aby nám ukázali cestu k tým dobrým. Byť predsedom vlády SR je pre mňa obrovská skúsenosť a z posledných týždňov si odnášam obrovské ponaučenia. Možno teraz prehrali demokrati, ale nie demokracia,“ dodal Heger a uzavrel status tým, že v blízkom čase predstaví víziu, ako vrátiť Slovensku a občanom nádej, že toto je krajina pre dobrý život.

Domov
Zdieľať
Diskusia