Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
17. decembra 2022 o 12:10
Čas čítania 0:41

Lupiči s hračkárskou pištoľou okradli muža v Trenčíne. Hrozí im až 12 rokov za mrežami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polepšili si o 800 eur a cudzí telefón. Teraz však môžu skončiť vo väzení.

Dohodli sa na osobnom odkúpení inzerovaného telefónu, v skutočnosti však išlo o zámienku na stretnutie, ktoré sa skončilo lúpežou. Poškodený sa s jedným z páchateľov stretol pri kostole sv. Jána Nepomuckého v Trenčíne, kde na neho muž vytiahol hračkársku zbraň s guľôčkovou náplňou.

Ako informuje polícia, lúpežné prepadnutie sa odohralo v noci a poškodený nevedel o tom, že na neho páchateľ mieri falošnou zbraňou. „Pod hrozbou použitia zbrane mal požadovať od poškodeného sumu 800 € a zároveň ho vyzvať, aby mobilný telefón, ktorý mal pri sebe, položil na strechu svojho motorového vozidla,“ uvádza polícia.

Keďže sa bal o svoj život, lupičovi vyhovel. „Páchateľ si mal peniaze od poškodeného vziať, následne zobrať aj jeho mobilný telefón a utiecť na neznáme miesto spolu s druhým páchateľom, s ktorým bol vopred dohodnutý a ktorý mal po celý čas čakať neďaleko od miesta činu,“ informuje polícia. 

Polícii sa páchateľov podarilo nájsť po niekoľkých dňoch. Išlo o 26-ročného a 23-ročného muža. Obaja sú obvinení zo zločinu lúpeže, za čo im hrozí 7 až 12 rokov vo väzení.

Domov
Zdieľať
Diskusia