Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko TASR
16. decembra 2022, 15:13
Čas čítania 0:32

Opitý kaskadér v Senci vyskočil na kapotu idúceho BMW. Skončil v nemocnici

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Opitý kaskadér v Senci vyskočil na kapotu idúceho BMW.  Skončil v nemocnici
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj

Opitý mladík sa vo večerných hodinách hral na kaskadéra.

Seneckí policajti boli včera privolaní do Bernolákova, kde našli mladého muža, ktorý vodičom skákal do cesty. Po príchode na miesto činu zistili, že sa chodec rozbehol pred idúce auto značky Opel Astra a vyskočil mu na kapotu. Vodič okamžite zabrzdil a vyhol sa výraznejšiemu kontaktu. Na to však 24-ročný kaskadér reagoval veľmi netradične.

„Okamžite sa však rozbehol znova, pričom vodič ďalšieho vozidla značky BMW, prechádzajúceho týmto úsekom, už nedokázal zrážke vzhľadom na krátku vzdialenosť zabrániť,“ napísala polícia na facebookovom profile.

Opitý mladík sa vo večerných hodinách hral na kaskadéra. Policajti mu v krvi namerali 0,83 promile. Muž pri nehode utrpel zranenia, a tak skončil v nemocnici, informoval policajný hovorca.

„Z akého dôvodu sa muž odhodlal k takémuto konaniu, ako aj vyšetrovaním ďalších okolností tohto incidentu sa v súčasnosti zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Senci,“ dodala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia