Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
16. decembra 2022, 10:40
Čas čítania 0:43

Mne nerozbil sánku bitkár, ale aj všetci populisti. To vy ste skutoční náckovia, odkazuje spevák kapely Berlin Manson

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Trest si podľa speváka zaslúžia všetci, ktorí za dôvod spoločenských problémov označujú tie najzraniteľnejšie skupiny ľudí.

Na koncerte Slobodnej Európy v Skalici zbili hudobníkov kapely Berlin Manson, keď ako jeden z nástrojov vyvesili dúhovú vlajku s nápisom „Antihomofobic action“. To sa nepáčilo účastníkom koncertu, preto hudobníkov najprv vyzvali, aby vlajku dali preč, a po slovnej výmene ich napadli. Spevákovi Adamovi Dragunovi zlomili sánku. 

Bitku a jej následky teraz opisuje v liste verejnosti samotný Dragun, ktorý musel absolvovať operáciu sánky. Vo vyjadrení zverejnenom na Instagrame vyzýva na pomoc a podporu LGBTI+ ľudí. Voči nenávistným prejavom sa ohradili aj organizátori koncertu v klube Orlovňa. 

Vinu za nenávistné prejavy voči menšinám nesú podľa speváka tí, ktorí túto ideológiu v spoločnosti rozširujú. „Mne v sobotu nerozbil sánku len ten skalický bitkár, ale aj všetci tí palkovia, ficovia, nazurekovia, matovičovia, kuffovia, kollárovia, harabinovia, záborské, dankovia. Všetci tí, ktorí vedome rozdeľujú spoločnosť len preto, aby si zvýšili svoj politický kredit. To vy ste skutoční náckovia,“ uzatvára svoje vyjadrenie Dragun.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry už obvinil jednu osobu z ublíženia na zdraví a výtržníctva. Obvinený sa mal dopustiť trestnej činnosti z nenávisti voči LGBTI+ ľuďom. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa berlin manson (@berlin_manson)

Domov
Zdieľať
Diskusia