Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
13. decembra 2022, 13:32
Čas čítania 0:30

VIDEO: Homofóbny útok na koncerte Slobodnej Európy a Berlin Manson má dohru. Útočníka už obvinila NAKA

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jedna osoba bola obvinená z výtržníctva a z ublíženia na zdraví.

Útok na skupinu Berlin Manson už rieši aj NAKA. Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil jednu osobu z ublíženia na zdraví a výtržníctva, píše polícia na svojom Facebooku. Obvinený sa mal dopustiť trestnej činnosti z nenávisti voči LGBTI+ ľuďom. Práve osobný motív je dôvodom vyšetrovania NAKA. 

 

Viac informácií polícia neponúkla, keďže ide o prebiehajúce procesné úkony. 

Rozbitá sánka za vlajku na pódiu

V Skalici v sobotu hrali dvojkoncert slovenská legenda Slobodná Európa a skupina Berlin Manson. Jej členovia si na jeden z nástrojov zavesili vlajku s nápisom Antihomofobic action. To sa údajne nepáčilo niektorým účastníkom koncertu, ktorí najprv členov Berlin Manson vyzývali, aby vlajku dali preč. Po slovnej výmene vybehli návštevníci koncertu na pódium a začali fyzicky útočiť na členov kapely, pričom spevákovi Adamovi Dragunovi zlomili sánku.

Domov
Zdieľať
Diskusia