Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
15. decembra 2022, 14:48
Čas čítania 0:39

Policajná naháňačka v Prešove. Muž s takmer dvomi promile skončil v betónovom múre

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič na seba upozornil jazdou v protismere.

V stredu večer prešovská polícia zadržala 36-ročného muža po tom, čo opitý začal unikať pred hliadkou. Vodič viedol vozidlo v protismere, keď ho spozorovala hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky. Vodič nereagoval na viaceré výzvy, aby zastavil, a začal pred políciou unikať.

„Okolo 20.00 h viedol obvinený muž osobné auto Volkswagen Golf po Duklianskej ulici v Prešove v protismere, pričom odbočil na ulicu Kúty. Spozorovala ho policajná hliadka, ktorá ho chcela zastaviť, avšak vodič na znamenia na zastavenie vozidla nereagoval a začal pred policajtmi unikať. Vo svojej jazde pokračoval, až kým nad autom nestratil kontrolu a vyletel s ním mimo cesty do odvodňovacieho kanála,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Vodič podľa jeho slov následne narazil do betónového múru a do kovových schodov, ktoré vytrhol z betónového uchytenia. Po nehode ho policajti podrobili dychovej skúške na alkohol, ktorej výsledok bol pozitívny s hodnotou 1,85 promile.

Voči mužovi bolo vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.



Správy z domova nájdeš na Refresheri na jednom mieste.
Domov
Zdieľať
Diskusia