Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
15. decembra 2022, 7:14
Čas čítania 0:39

Twitter zrušil účet, ktorý sledoval pohyb Muskovho lietadla

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Musk v minulosti študentovi za zrušenie účtu ponúkol 5 000 dolárov, jeho posledné slová adresované mladíkovi však hovorili o tom, že účet nezruší.

Na Twitteri dlhší čas pôsobil účet, ktorý sledoval pohyb súkromného lietadla Elona Muska. Účet Elonjet teraz Twitter zrušil. Prevádzkoval ho vysokoškolák Jack Sweeney a na účte nazbieral vyše pol milióna sledovateľov. Informácie o polohe študent získaval z voľne dostupných serverov, píše CNBC.  

Musk v minulosti študentovi za zrušenie účtu ponúkol 5 000 dolárov, jeho posledné slová adresované mladíkovi však hovorili o tom, že účet nezruší. Twitter pozastavil činnosť aj ďalším trom mladíkovým účtom, ktoré sledovali pohyb lietadiel Billa Gatesa, Donalda Trumpa a Marka Zuckerberga.

Jack Sweeney účet založil v roku 2020 ako Muskov fanúšik. Dokonca sa vyjadril, že jeho vysnívaným autom je Tesla. Elon Musk po odkúpení spoločnosti Twitter zaviedol zmeny, s ktorými sa viaceré firmy aj osoby pôsobiace v Twitteri nestotožňujú a z platformy odchádzajú

Domov
Zdieľať
Diskusia