Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
12. decembra 2022, 11:05
Čas čítania 0:39

AKTUÁLNE: Roman Mikulec pred hlasovaním o vyhlásení nedôvery vlády neodstúpi. Vyvrátil tak dohady Petra Pellegriniho

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dohady o odstúpení Mikulca vyvrátil aj Jaroslav Naď.

Minister vnútra Roman Mikulec z OĽaNO tvrdí, že zo svojho postu neodstúpi. Odpovedal tak na otázku TV Markíza a zároveň reagoval na ostatné úvahy predsedu Hlasu-SD Petra Pellegriniho.

Bývalý premiér v relácii RTVS o 5 minút 12 povedal: „Od soboty sa šíria informácie, že Roman Mikulec pravdepodobne v pondelok skončí vo svojej funkcii ministra vnútra, len aby vyhoveli Borguľovi a aby ten podržal vládu.“ V relácii Markízy Na telo sa k dohadom o Mikulcovom odstúpení vyjadrila aj iná poslankyňa Hlasu a bývalá ministerka vnútra Denisa Saková. 

Roman Mikulec
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Prezentované špekulácie v tej istej relácii vyvrátil aj minister obrany Jaroslav Naď. „Určite nebudeme obchodovať s poslancom Borguľom alebo s kýmkoľvek iným za to, že budeme tlačiť niekoho, aby odstúpil,“ povedal.

Minister vnútra Roman Mikulec len nedávno prežil ďalší pokus o svoje odvolanie. Už v utorok doobeda bude parlament hlasovať o vyslovení nedôvery vláde. Výsledok hlasovania je zatiaľ nejasný. Je možné, že o ňom rozhodne hlas jediného poslanca. Do úvahy prichádzajú hlasy Slavěny Vorobelovej, Martina Čepčeka a práve Martina Borguľu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia