Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
11. decembra 2022, 14:26
Čas čítania 0:41

Petra Vlhová skončila tretia v obrovskom slalome v talianskom Sestriere

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V obrovskom slalome Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní vyhrala Švajčiarka Holdenerová.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa v nedeľu umiestnila na treťom mieste v obrovskom slalome Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní v talianskom Sestriere. Olympijská víťazka z Pekingu pritom po prvom kole viedla, keď v slalome obsadila prvé miesto.

Na prvom mieste v konečnej tabuľke skončila Švajčiarka Wendy Holdenerová a druhá skončila Američanka Mikaela Shiffrinová.

V prvom kole štartovala s číslom 5. „Pocit z jazdy som nemala úplne ideálny, ale to je asi podmienkami, sú trošku náročnejšie a vtedy ide pocit bokom. Keď som prišla do cieľa, bola som prekvapená, že som prvá, pretože ten pocit nebol najlepší. Ale snažila som sa urobiť to, čo mám, a napokon je to najrýchlejší čas,“ povedala Vlhová v cieli pre JOJ Šport.

Vlhová obhajuje malý glóbus za slalom, v tejto sezóne však ešte doposiaľ nebola vyššie ako na treťom mieste. Dnes sa to opäť zopakovalo. Rodáčka z Liptovského Mikuláša sa v sobotu v obrovskom slalome v Sestriere umiestnila na treťom mieste. V obrovskom slalome pretekala aj koncom novembra v americkom Killingtone. Vlhová tam skončila štvrtá, triumfovala Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová.

Na snímke slovenská lyžiarka Petra Vlhová v 1. kole obrovského slalomu Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní v talianskom Sestriere 10. decembra 2022.
Na snímke slovenská lyžiarka Petra Vlhová v 1. kole obrovského slalomu Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní v talianskom Sestriere 10. decembra 2022. Zdroj: TASR/Martin Bauman
Domov
Zdieľať
Diskusia