Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
5. decembra 2022 o 14:27
Čas čítania 0:34

VIDEO: Kukláči vykopli dvere zlodejovi zo Záhoria ako v akčnom filme. Ukradol súčiastky do luxusných Porsche za 35-tisíc eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nakradnutý majetok firmy vynášal preč v ruksaku a následne ho predával ďalej.

Polícia v rámci akcie s krycím názov SENZOR vykonala prehliadku domu v Plaveckom Štvrtku. V ňom si 48-ročný muž schovával radary značky Bosch do luxusných vozidiel Porsche Cayenne, ktoré kradol z firmy nachádzajúcej sa v logistickom areáli Lozorno. 

Nakradnutý majetok firmy vynášal preč v ruksaku a následne ho predával ďalej. Podľa informácií polície dokopy odcudzil asi 300 radarov a svojmu zamestnávateľovi spôsobil škodu vo výške 34 761 €.

„Spolupáchateľ 41-ročný R. K. radary od 48-ročného S. Z. vykupoval za 50€/ks a ten ich ďalej predával 32-ročnému L. G. za cenu 100€/ks. Získané peniaze si 41-ročný R. K. spolu so 48-ročným S. Z. delili,“ uvádza polícia.

48-ročnému páchateľovi hrozí za zločin krádeže a zločin legalizácie výnosu z trestnej činnosti 3 až 10 rokov vo väzení. Dvojica mladších páchateľov za zločin legalizácie výnosu z trestnej činnosti spáchaného formou spolupáchateľstva môže skončiť za mrežami na 3 až 8 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia