Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kamila Šebestová
2. decembra 2022, 14:40
Čas čítania 0:18

VIDEO: Coca-Cola kamión v plameňoch. Vianočné vozidlo vzbĺklo priamo v premávke v Bukurešti

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Vianočný kamión Coca-Cola vo štvrtok večer vzbĺkol v rumunskej cestnej premávke. Príčina požiaru zatiaľ nie je jasná.

Coca-Cola kamión vo štvrtok večer vzbĺkol v cestnej premávke v Bukurešti. Zatiaľ nie je jasné, čo požiar spôsobilo, uvádza portál BBC. Šofér vyskočil z kamióna bez zranení. Zábery kamióna v plameňoch sa medzitým rozšírili na sociálnych sieťach. Video zostrih si môžeš pozrieť v našich Short News.


Vianočný kamión príde aj na Slovensko – svoje turné začína 3. decembra. Bude cestovať po viacerých slovenských mestách spolu s ikonickým Santom Clausom. V tomto článku si môžeš pozrieť prehľad, kedy príde do tvojho mesta.

22. novembra 2022, 12:16 Čas čítania 0:22 Coca-Cola vianočný kamión prichádza na Slovensko. Pozri si prehľad, kedy príde do tvojho mesta Coca-Cola vianočný kamión prichádza na Slovensko. Pozri si prehľad, kedy príde do tvojho mesta
Domov
Zdieľať
Diskusia