Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
1. decembra 2022, 7:18
Čas čítania 0:30

Úradníčku v Nitre sexuálne obťažoval neznámy muž, do kancelárie jej vtrhol za bieleho dňa. Najprv sa ukájal, potom sa ospravedlnil

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Neznámy obeti povedal, že chce bozkávať jej nohy. Úradníčka s ním zo strachu o svoj život spolupracovala.

Úradníčku v Nitre sexuálne napadol neznámy páchateľ počas stránkových hodín, informoval portál noviny.sk. Vošiel do jej kancelárie a zamkol dvere, následne jej povedal, že jej chce bozkávať nohy. Úradníčka s ním zo strachu o svoj život spolupracovala, ale snažila sa dostať k telefónu a privolať pomoc. Páchateľ si to všimol a rozzúrený zhodil monitor aj ženu na zem, zakryl jej ústa aj nos a začal masturbovať.  

Žena sa snažila s útočníkom komunikovať. Po chvíli ženu páchateľ objal a za svoj skutok sa ospravedlnil. Z kancelárie odišiel po 10 minútach. Prípadom sa už zaoberá polícia. 

„Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície v Nitre začal trestné stíhanie pre sexuálne násilie. V zmysle trestného zákona hrozí za tento skutok trest odňatia slobody na päť až desať rokov,“ povedala pre TV JOJ hovorkyňa polície v Nitre. 

Domov
Zdieľať
Diskusia