Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2022, 10:34
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Dcéry Adama Sandlera napísali otcovi vtipnú ďakovnú reč na Gotham Awards: „Je*ať ostatných komikov“

Dcéry Adama Sandlera napísali otcovi vtipnú ďakovnú reč na Gotham Awards: „Je*ať ostatných komikov“
Zdroj: Gotham Awards
FILMY A SERIÁLY ADAM SANDLER FILMY
Uložiť Uložené

Adam Sandler pobavil obecenstvo udeľovania cien Gotham Awards ďakovnou rečou, ktorú mu napísali jeho dcéry.

Saddie a Sunny, dcéry Adama Sandlera, napísali pre otca ďakovnú reč na odovzdávanie cien Gotham Awards, kde si prevzal cenu za celoživotné dielo. Sandler reč opäť predniesol vo svojom tradičnom „awards speech“ prízvuku a naplno si užil nadávky a prirovnania svojich dcér. Tým sa podarilo vystihnúť tatkovu kariéru, silné stránky a niekoľkokrát aj rozosmiali obecenstvo. 

Odporúčané
10 vynikajúcich filmov, ktoré si zaslúžia pokračovania, no nikdy ich asi neuvidíme 10 vynikajúcich filmov, ktoré si zaslúžia pokračovania, no nikdy ich asi neuvidíme 28. novembra 2022, 9:30

Medzi najlepšie vtipy o Sandlerovej kariére sa rozhodne zaradí hláška: Otcova kariéra začala mottom: „Aj ľudia vo väzení potrebujú filmy, rovnako ako televízna stanica TBS.“ 

Samotné ocenenia Gotham Awards ovládol film Everything, Everywhere, All at Once. Snímka získala ocenenie za najlepší film a sošku pre najlepšieho herca vo vedľajšej role si domov odniesol aj herec Ke Huy Quan. Ten sa k herectvu vrátil po 20 rokoch. Jeho prvým filmom bol Indiana Jones a chrám skazy, kde hral detskú postavu, ktorá pomáhala Indymu (Short Round). Quan sa dokonca nedávno po rokoch znovu stretol s Harrisonom Fordom alias Indym. 

Domov
Zdieľať
Diskusia