Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tomáš Šusták
27. novembra 2022, 13:02
Čas čítania 0:38

Cristiano Ronaldo dostal astronomickú ponuku na stovky miliónov eur. Ak sa na 3 roky presťahuje do exotiky, kráľovsky mu zaplatia

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Ak by ponuku prijal, jeho plat by sa vyšplhal na 75 miliónov dolárov ročne.

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo údajne dostal od saudskoarabského klubu Al Nassr astronomickú ponuku vo výške 225 miliónov dolárov za 3-ročný kontrakt. Ak by ho Ronaldo prijal, hral by v klube do svojej štyridsiatky, informuje CBS Sports

Cristiano Ronaldo je momentálne voľným hráčom po tom, čo v priebehu uplynulého týždňa oznámil odchod z Manchestru United. Z klubu odišiel po vzájomnej dohode oboch strán, keď skritizoval majiteľov klubu a dlhodobo pretrvávali nezhody medzi ním a trénerom Erikom ten Hagom.

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Zdroj: TASR/AP

Podľa zdrojov blízkych klubu Al Nassr je záujem o Ronalda zo strany klubu obrovský, o čom nakoniec svedčí aj zmluva, ktorú futbalistovi ponúkli. Rokovania medzi klubom a Ronaldom sú podľa zdrojov CBS Sports v relatívne pokročilej fáze a momentálne sa očakáva finálne rozhodnutie. 

Al Nassr je jeden z najúspešnejších arabských klubov, ktorý má na konte výhru 9 ligových titulov. Ich rivalský klub Al Hilal je takisto spájaný s možným prestupom Ronalda, no v tejto chvíli je podľa amerických novinárov jedinou oficiálnou ponukou tá od Al Nassr. 

Domov
Zdieľať
Diskusia