Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
25. novembra 2022, 19:45
Čas čítania 0:43

Kanye West chce opäť kandidovať za prezidenta Spojených štátov amerických. Ako viceprezidenta si vybral Donalda Trumpa

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

V predošlých voľbách získal okolo 70 000 hlasov.

Americký raper a spevák Kanye West vyhlásil, že má v úmysle kandidovať za prezidenta USA v roku 2024 napriek tomu, že v uplynulom čase čelil viacerým škandálom pre svoje správanie a výroky.

Hviezda, ktorá si legálne zmenila meno na Ye, zverejnila na sociálnych sieťach video s logom svojej kampane a nápisom Ye 24.

West tvrdí, že požiadal exprezidenta Donalda Trumpa, aby bol jeho spolukandidátom na viceprezidenta. Dodal, že táto žiadosť vyviedla niekdajšieho šéfa Bieleho domu „značne z miery“, keďže on sám nedávno ohlásil vlastnú kandidatúru na nominanta do prezidentských volieb za Republikánsku stranu.

Kanye sa uchádzal o post prezidenta už v roku 2020, ale jeho kampaň bola neúspešná a získal len 70 000 hlasov. Svoju predvolebnú kampaň oznámil príliš neskoro na to, aby sa objavil na volebných lístkoch v najmenej šiestich štátoch.

29. októbra 2022, 15:30 Čas čítania 2:18 ČASOVÁ OS: Takto sa vyvíjali kauzy Kanyeho Westa v priebehu mesiacov. Bude s ním ešte niekto chcieť spolupracovať? ČASOVÁ OS: Takto sa vyvíjali kauzy Kanyeho Westa v priebehu mesiacov. Bude s ním ešte niekto chcieť spolupracovať?

Hudobník nedávno vyvolal vlnu kritiky, pretože na parížsky týždeň módy si obliekol tričko s nápisom White Lives Matter. Tento slogan v USA používajú stúpenci nadradenosti bielej rasy. West tiež vyhlásil, že jeho kritici sú platení tajnou skupinou Židov, čo je bežnou súčasťou antisemitských konšpirácií.

Domov
Zdieľať
Diskusia