Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
25. novembra 2022, 16:55
Čas čítania 0:52

Bratislavčan upozornil na muža bez rúška, policajti sa mu vraj vysmiali. Takto dopadlo preverenie ich zákroku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mužovi vraj vulgárne vynadali.

V apríli minulého roka Jakub z Bratislavy privolal políciu kvôli mužovi, ktorý si pri jednom z bufetov v Ružinove odmietal nasadiť rúško, čím porušoval protipandemické opatrenia.  Muži zákona však Jakuba údajne vysmiali a na adresu jeho kamaráta si neodpustili ani vulgárne výrazy, tvrdil Jakub pre Refresher.

Policajti vraj o Jakubovom kamarátovi Ivorovi povedali, že je „šašo, debil, úplný k*kot a že je všetkým na smiech“. Polícia nám dnes zaslala oznámenie o výsledku kontroly policajného zákroku. Overiť pravdivosť tvrdenia Bratislavčana podľa ich vyjadrenia nebolo možné, pretože išlo o tvrdenie proti tvrdeniu a v prípade chýbali ďalšie dôkazy.

„Pre rozpornosť tvrdení zainteresovaných strán a pre nedostatok iných relevantných podkladových materiálov dostupnými metódami, formami a prostriedkami kontrolnej činnosti nie je možné zistiť skutočný stav veci a jeho súlad alebo rozpor so všeobecne záväznými právnymi predpismi a internými predpismi a preukázať, že zo strany policajtov Obvodného oddelenia Policajného zboru Bratislava Ružinov západ došlo k nevhodnému jednaniu a správaniu sa k občanovi tak, ako je uvedené v podnete,“ uviedli.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Podľa tvrdenia Jakuba policajti miesto toho, aby riešili muža, ktorý nemal nasadené rúško, povedali, že „ľuďom z tých rúšok už šibe“, a pýtali sa ho, „čo s tým majú oni robiť“. Keď do incidentu zasiahol Jakubov kamarátov Ivor, na zverejnenom videu počuť, ako ho nazvali šašom. Údajný vulgarizmus z úst polície však v zázname neodznel.

Domov
Zdieľať
Diskusia