Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktória Ševelová
24. novembra 2022, 20:19
Čas čítania 0:36

Ďalší slovenský hokejista mieri do KHL. Zmluvu s klubom Červená hviezda Kunlun uzavrel košický rodák Tomáš Jurčo

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Tomáš Jurčo v KHL pôsobil už minulú sezónu.

Dvadsaťdeväťročný útočník Tomáš Jurčo už nie je bez angažmánu, zmluvu podpísal s klubom KHL Červená hviezda Kunlun, informuje portál Sport-Express

Jurčo v KHL pôsobil už minulú sezónu, keď obliekla dres tímu Barys Nur-Sultan. V tíme odohral 17 zápasov základnej časti, v ktorej strelil 5 gólov, a ďaľších 5 štartov si pripísal v play-off, kde skóroval 2-krát.

Mladý Košičan je držiteľom bronzovej olympijskej medaily z tohtoročných zimných hier v Pekingu. Na turnaji, počas ktorého slovenská reprezentácia svojím výkonom očarila celý svet, si pripísal 1 gól a 2 asistencie. 

Tomáš Jurčo
Zdroj: FOTO TASR/Martin Baumann

Portál SportNet pripomína, že KHL zažila po invázii ruských vojsk na Ukrajinu exodus hokejistov. Slováci tvoria výnimku. Viacero z nich sa do KHL rozhodlo vstúpiť. 

6. októbra 2022, 9:30 Čas čítania 6:41 Boris Valábik: Chcel by som vedieť, do akej miery ovplyvnia Slováci v KHL vojnu na Ukrajine (Rozhovor) Boris Valábik: Chcel by som vedieť, do akej miery ovplyvnia Slováci v KHL vojnu na Ukrajine (Rozhovor)

Kontroverzný postoj ku KHL zaujal aj Slovenský zväz ľadového hokeja. Ten ešte v septembri rozhodol, že hráči pôsobiaci v KHL majú otvorené dvere v slovenskej reprezentácii. Krok ostro kritizoval bývalý hokejista Michal Handzuš, ktorý sa na protest proti verdiktu vzdal funkcie v zväze.

Domov
Zdieľať
Diskusia