Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
22. novembra 2022, 14:19
Čas čítania 0:43

VIDEO: Messiho po šokujúcej prehre Argentíny vysmiali saudskí fanúšikovia oslavou „SIUU“ na štýl Cristiana Ronalda

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Argentína podľahla Saudskej Arábii v prvom zápase na majstrovstvách sveta v Katare.

Lionel Messi strelil prvý gól svojej krajiny na majstrovstvách sveta v Katare, no následne na trávniku zažil nočnú moru, keď Argentína po slabom výkone podľahla Saudskej Arábii 1 : 2. Podľa analytikov z firmy Nielsen’s Gracenote ide o najväčší výsledkový šok v histórii všetkých doterajších majstrovstiev sveta.

Messi otvoril skóre po kontroverznej penalte v prvom polčase, ale Saudská Arábia predviedla parádny výkon. Najskôr na začiatku druhého polčasu po argentínskej strate lopty v strede poľa rýchlym protiútokom Saudskí Arabi vyrovnali na 1 : 1 gólom Al-Shehriho, aby o pár minút neskôr Al-Dawsari výstavným gólom otočil skóre zápasu.

Saudskoarabskí fanúšikovia Argentíne, ktorá je favoritom na zisk majstrovského titulu, po hanebnej prehre nič nedarovali. Messiho vysmiali ikonickou oslavou Cristiana Ronalda, a tak vo fan zóne veselo skákali do výšky a vykrikovali „SIUU“ ako portugalský futbalista. Táto oslava sa na sociálnych sieťach rýchlo stala virálnou.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia