Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
21. novembra 2022, 21:53
Čas čítania 0:32

Raf Simons po 27 rokoch končí so svojou značkou, vydáva poslednú kolekciu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Návrhár to oznámil na svojom Instagrame.

Belgický návrhár Raf Simons na Instagrame oznámil, že kolekcia jeho vlastnej značky Raf Simons na sezónu jar/leto 2023 je poslednou, na ktorej pracoval. Návrhár tvoril od roku 1995.

„Chýbajú mi slová, aby som sa podelil o to, aký som hrdý na všetko, čo sme dosiahli. Som vďačný za neuveriteľnú podporu od môjho tímu, mojich kolegov, od novinárov a zákazníkov, od mojich priateľov a rodiny a od našich oddaných fanúšikov a verných sledujúcich,“ napísal na Instagrame.

Raf Simons patrí k najuznávanejším návrhárom tohto storočia. Pracoval pre najznámejšie módne značky ako Prada, Calvin Klein či Dior. 

Jeho najnovšia kolekcia jeseň/zima 2022 obsahuje až 52 rôznych kompletných siluet. 54-ročný rodák z Neerpeltu čerpal inšpiráciu zo súkromných archívov, ale aj z aktuálnych trendov, ktoré dokonale prispôsobil estetike značky Raf Simons. Výsledkom sú originálne modely oblečenia, doplnkov, tašiek, obuvi aj šperkov. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Raf Simons Official (@rafsimons)

Domov
Zdieľať
Diskusia