Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Xiaomi.
22. novembra 2022, 18:30
Čas čítania 3:57
Sponzorovaný obsah

Robotický vysávač, smart hodinky aj elektrická kolobežka. Xiaomi prináša Black Friday plný mimoriadne nízkych cien

Robotický vysávač, smart hodinky aj elektrická kolobežka. Xiaomi prináša Black Friday plný mimoriadne nízkych cien
Zdroj: Xiaomi
TECH BLACK FRIDAY SMARTFÓNY
Uložiť Uložené

Na niektorých produktoch ušetríš až 70 eur z pôvodnej ceny.

Na štvrtý novembrový piatok pravidelne vyčkávajú všetci milovníci nakupovania. Po americkom Dni vďakyvzdania totiž každoročne prichádza deň výrazných zliav, výhodných akcií a mimoriadne nízkych cien. Black Friday ti zrejme predstavovať netreba. Už roky rozdeľuje ľudí na dva tábory. Na tých, ktorí v tento deň bezhlavo nakúpia všetko s výhodnou cenou, a na tých, ktorí sa zaprisahali, že ich tento konzumný sviatok neprinúti minúť ani euro.

Využi príležitosť

Potom sú tu však aj takí, ktorí si uvedomujú, že Black Friday je skrátka výhodná príležitosť. Vďaka nej si môžu konečne zaobstarať vec, po ktorej už dlho túžia, ktorú potrebujú, alebo takú, ktorá im jednoducho uľahčí život, avšak za nižšiu cenu. Množstvo takýchto produktov ponúka aj značka Xiaomi.

xiaomi
Zdroj: REFRESHER/Tomáš Gončár

Je jedno, či zháňaš domáceho pomocníka alebo náhradu za pokazený mobil. Tohtoročná ponuka v Mi Store totiž prináša niečo pre každého. Značka Xiaomi sa navyše rozhodla svoj Black Friday predĺžiť na 10 dní, aby si si mohol dobre rozmyslieť, do čoho investuješ. V tomto článku nájdeš 10 tipov na produkty, ktoré sa podľa nás oplatí mať doma. Ak ťa však nezaujme ani jeden, neváhaj a pozri si celú výhodnú ponuku od Xiaomi.

chcem vidieť všetky zľavy

1. Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU

Tento robotický vysávač je dokonalý darček pre každého, kto má rád dôkladnú čistotu, no nemá čas. Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU dokáže precízne a efektívne upratať, aj keď je „sám doma“. Stačí pár klikov v aplikácii, ostatné už zvládne sám. Vysaje každú smietku a vlas, prekľučkuje pod nábytkom a vďaka nádobke na vodu ťa nahradí aj pri mopovaní. Tento multifunkčný pomocník sa zaručene hodí do domácnosti každej vyťaženej gazdinky, zaneprázdneného manažéra, majiteľa chlpatého miláčika či milovníka chytrých riešení.

z 229 na 159 €
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Xiaomi Slovakia (@xiaomi.slovakia)

2. Mi Desktop Monitor 27" EU

Ľudí, ktorí pracujú z domu, neustále pribúda. Ak patríš medzi nich, no napriek tomu stále nemáš kvalitný monitor, s ktorým by mohla byť tvoja práca jednoduchšia, prehľadnejšia a často aj rýchlejšia, mal by si to zmeniť. Mi Desktop Monitor 27" EU je IPS monitor s elegantným dizajnom, ochranou očí, rozlíšením 1920 × 1080 Full HD a väčšími rozmermi, ktoré sú ideálne na prácu, ale aj zábavu.

Z 215 na 139 €

3. Mi Ručný vysávač Light

Ručný vysávač Light je praktický a štýlový pomocník bez zbytočných káblov. Bude sa ti hodiť, ak bývaš v byte alebo potrebuješ vyčistiť horšie dostupné miesta. Váži len 1,2 kg a na jedno nabitie vydrží vysávať 45 minút. Okrem dobrej výdrže batérie a ľahkej konštrukcie sa môže pochváliť aj 3-stupňovou filtráciou či sacím výkonom 50 AW.

Zo 115 na 77 €

4. Xiaomi Elektrická zubná kefka T700

S elektrickou zubnou kefkou Xiaomi T700 sa bude ľahšie žiť najmä tým, ktorí majú citlivé zuby. Ak patríš medzi nich, určite oceníš, že čistenie zubov s ňou bude jednoduchšie, efektívnejšie a profesionálnejšie. Vďaka špeciálnym mäkkým a nedráždivým štetinkám DuPont™ Staclean® vyčistí kefka tvoje zuby jemne a zníži tak podráždenie ďasien. Kefka má moderný pútavý vzhľad, takže bude štýlovým doplnkom v tvojej kúpeľni. Výhodou je, že je prispôsobená na bezdrôtové nabíjanie a jej batéria vydrží na jedno nabitie až 24 dní. 

z 96 na 59 €

5. Mi Smart Band 6 NFC fitnes náramok

Mi Smart Band 6 NFC je najpredávanejší fitnes náramok na svete. Je jedno, či chceš, aby ti sledoval počet krokov a odbehnutých kilometrov alebo kontroloval tvoj tep a spánok. Mi Smart Band 6 NFC totiž ponúka širokú škálu funkcií, z ktorých si vyberie každý. Poteší ťa štrnásťdňová výdrž batérie, odolnosť voči vode či o 50 % väčší displej.

Z 58 na 40 €
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Xiaomi Slovakia (@xiaomi.slovakia)

6. Slúchadlá Xiaomi FlipBuds Pro

Bezdrôtové slúchadlá sa v posledných rokoch tešia obrovskej popularite. Ak ich ešte nemáš alebo chceš obdarovať niekoho, kto miluje hudbu, no zamotané kábliky sú jeho pravidelným problémom, tento tip je presne pre teba. Slúchadlá Xiaomi FlipBuds Pro sú výnimočné tým, že dokážu blokovať až 99 % hluku v pozadí. Môžeš si vybrať z režimov Office, Daily a Lietadlo a získať tak najlepší zážitok z počúvania v každej situácii. V režime transparentnosti zase môžeš zostať v strehu bez toho, aby si si musel slúchadlá vyberať z uší.

zo 189 na 129 €

7. Xiaomi Watch S1 Active

Nie sú hodinky ako hodinky. Xiaomi Watch S1 Active sú totiž navrhnuté pre profesionálnych aj začínajúcich športovcov a združujú všetky obľúbené funkcie v jednom zariadení. Podporujú 19 profesionálnych športových režimov a taktiež viac ako 100 športových režimov s profesionálnymi údajmi o cvičení. Môžeš si byť istý, že s presným meraním a analýzou srdcového tepu, priemerného tempa či spálených kalórií budú tvoje tréningy omnoho efektívnejšie. Majú skvelú výdrž batérie, väčší displej aj funkciu na celodenné meranie okysličenia krvi či menštruačného cyklu.

zo 189 na 119 €

8. Mi Electric Scooter 3 Lite

Ak každé ráno šomreš, že si zaseknutý v dlhokánskej zápche, alebo ti je blízky ekologický spôsob života, určite si priaznivcom elektrických kolobežiek. Ak si si obľúbil jazdenie na tých zdieľaných, možno je čas na to, aby si si zaobstaral vlastnú. Skvelou voľbou bude napríklad kolobežka Mi Electric Scooter 3 Lite, s ktorou bude každodenná cesta do práce či do školy jednoduchšia a štýlovejšia. Ponúka ti tri voliteľné nastavenia rýchlosti, dojazd až 20 km či jednoduchý spôsob skladovania. 

zo 429 na 389 €
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Xiaomi Slovakia (@xiaomi.slovakia)

9. Redmi Note 11S 5G 4/128GB

Ak ti náhodou doslúžil smartfón alebo pokukuješ po modernejšej verzii s lepšími funkciami, máme pre teba tip na nový. Redmi Note 11S 5G 4/128GB je spoľahlivý smartfón za skvelú cenu. Zvlášť teraz počas Black Friday. Tento model je všestranná hviezda s 5G. Má 50MP AI trojitý fotoaparát a 13MP selfie fotoaparát, takže zvládne dokonale zachytiť všetky dôležité okamihy tvojho života. Príjemným bonusom sú napríklad esteticky zaoblené hrany, duálne stereoreproduktory či rýchle nabíjanie a dlhá výdrž batérie.

z 289 na 237 €
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Xiaomi Slovakia (@xiaomi.slovakia)

10. Redmi 10 5G 4/128GB

Ešte dostupnejšou alternatívou je Redmi 10 5G 4/128GB, za ktorý vďaka zľave Black Friday zaplatíš iba 204 eur. Aj tento model však bude spoľahlivou voľbou s dobrým fotoaparátom, rýchlym nabíjaním, moderným procesorom či podporou dvoch 5G SIM kariet.

z 249 na 204 €
Domov
Zdieľať
Diskusia