Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tomáš Šusták TASR
18. novembra 2022, 16:43
Čas čítania 0:43

VIDEO: Takto vyzerá najväčšia plantáž marihuany, polícia v Španielsku sa chváli rekordným úlovkom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Polícia prekonala svoj rekord zo začiatku tohto mesiaca, keď zadržala 32 ton tejto drogy.

Španielska polícia v piatok oznámila, že zhabala 50 ton marihuany. Ide o najväčšie množstvo tejto drogy, aké doposiaľ polícia v Španielsku dokázala zadržať. 

Marihuanové plantáže v Katalánsku sa podarilo odhaliť pre podozrenie z podvodu pri odbere elektrickej energie a z ohrozenia verejného zdravia, uvádza sa vo vyhlásení. V súvislosti s prípadom bolo rozpustených 8 fariem a zadržaných 20 osôb. 

Všetky spomínané farmy boli kryté ako údajné plantáže na konopu určenú pre priemysel. Farmy boli registrované na nemenovanú obchodnú spoločnosť a nachádzali sa medzi skladmi s legálnou priemyselnou činnosťou.

Polícia prekonala svoj rekord zo začiatku tohto mesiaca, keď zadržala 32 ton tejto drogy.

V júni uviedol španielsky daňový úrad, že kilogram marihuany stojí približne 2 300-2 500 eur. Vzhľadom na túto informáciu by zadržaných 50 ton tejto drogy mohlo mať hodnotu asi 125 miliónov eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia