Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
14. novembra 2022, 19:23
Čas čítania 0:32

Pokračovanie Pirátov z Karibiku nebude. Podľa Margot Robbie Disney nechce vedúce postavenie žien

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Margot Robbie mala vo filmovej sérii nahradiť Johnnyho Deppa

Noví Piráti z Karibiku pod ženskou taktovkou boli stiahnutí spoločnosťou Disney. Podľa herečky Margot Robbie to bolo účelové, pretože spoločnosť nechce, aby boli Piráti z Karibiku pod „vedením žien“, informuje Independent.

16. mája 2022, 13:05 Čas čítania 1:00 Margot Robbie by mohla byť novou tvárou Pirátov Karibiku Margot Robbie by mohla byť novou tvárou Pirátov Karibiku

V roku 2020 Disney oznámilo, že Johnnyho Deppa, ktorého z projektu vyhodili pre obvinenia, ktoré naňho boli podané, mala nahradiť herečka Margot Robbie. Tá sa však pre Vanity Fair vyjadrila: „Mali sme nápad a nejaký čas sme ho rozvíjali, pred rokmi, aby sme mali viac ženský – nie úplne ženský –, ale len iný druh príbehu, o ktorom sme si mysleli, že by bol naozaj skvelý. Ale myslím, že to nechcú urobiť.“

Piráti Karibiku sú jednou z najúspešnejších franšíz všetkých čias, ktorá zarobila viac ako 4,5 miliardy dolárov na piatich celovečerných filmoch. 

To, že Johnny Depp sa už do série nevráti, je isté, potvrdil to aj sám herec.

Domov
Zdieľať
Diskusia