Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
14. novembra 2022, 18:01
Čas čítania 0:35

Na bratislavskej Prievozskej „vystreľujú kanalizačné poklopy“. Bolo počuť niekoľko explózií, na mieste sú hasiči

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Príčina explózií zatiaľ nie je známa.

Na Prievozskej ulici zasahuje niekoľko hasičských áut. Pred ich zásahom bolo počuť viacero zvukov pripomínajúcich explóziu. Podľa informácií z operačného strediska HaZZ boli hasiči privolaní k „vystreľujúcim poklopom“. 

Podľa očitých svedkov vidieť z otvorených kanalizačných otvorov stúpať dym. V okolí bolo pred výbuchom cítiť plyn. Hasiči údajne kontrolujú aj miestnu podzemnú garáž.

Pre zásah musela polícia uzavrieť pomerne rušnú Prievozskú ulicu v oboch smeroch. Z oboch strán sa tvoria masívne kolóny. Odstavené sú aj vozidlá MHD a prímestskej dopravy.

O situácii informovala na svojom Facebooku aj Polícia SR – Bratislavský kraj. Informovali, že sa nikto nezranil a premávku tam momentálne riadi polícia.

Na mieste bola podľa hovorkyne Prezídia HaZZ Kataríny Križanovej nameraná vysoká koncentrácia CO2. „Pri udalosti zasahuje viac ako 30 profesionálov zo všetkých bratislavských hasičských staníc a dobrovoľní hasiči z DHZO Ružinov,“ priblížila a doplnila, že evakuovaná bola administratívna budova BBC 1. Pri udalosti sa podľa nej doposiaľ nikto nezranil.

Prievozská
Zdroj: Refresher
prievozská
Zdroj: Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia