Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová TASR
13. novembra 2022, 14:41
Čas čítania 0:29

V rodinnom dome pri Zvolene našli mŕtvych manželov a ich syna v bezvedomí

Kategória:
News
Uložiť Uložené

V rodinnom dome došlo k tragédii.

V rodinnom dome vo Zvolenskej Slatine v okrese Zvolen našli mŕtvych manželov a ich syna v bezvedomí. Pre TASR to v nedeľu popoludní potvrdila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Syna, ktorý má 34 rokov, previezli do nemocnice s ťažkými zraneniami. Podľa hovorkyne sa obyvatelia rodinného domu mohli nadýchať splodín. Reportérka TV JOJ Katarína Kováčiková na Facebooku dodáva, že splodiny boli zrejme z pece, v ktorej kúrili.

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová uviedla, že podľa volania na tiesňovú linku potrebovali pomoc traja ľudia. „Údajne boli v bezvedomí. Dvom z nich však už vyslaní záchranári pomôcť nedokázali,“ spresnila s tým, že lekár konštatoval smrť. Tretieho človeka záchranári pred prevozom do nemocnice ošetrili.

Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženia na zdraví. 

Domov
Zdieľať
Diskusia