Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
13. novembra 2022, 7:41
Čas čítania 0:36

VIDEO: Joe Biden si v prejave pomýlil krajiny. Obe začínajú na rovnaké písmeno, no ležia na iných kontinentoch

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Nebolo to pritom prvýkrát, čo si Biden pomýlil práve tieto dve krajiny.

Americký prezident Joe Biden v sobotu vystúpil na regionálnom samite Združenia národov juhovýchodnej Ázie (ASEAN) v Kambodži. Počas jeho prejavu si však pomýlil krajiny a namiesto Kambodže poďakoval za pohostenie Kolumbii, informujú Fox News.

„Teraz, keď sme tu zase spolu v Kambodži, teším sa na dosiahnutie ešte väčšieho pokroku, než tomu bolo doteraz, a chcem poďakovať premiérovi Kolumbie za to, že ASEAN-u teraz predsedá a všetkých nás tu hostí,“ vyhlásil Biden. Myslel však kambodžského predsedu vlády Hun Sena.

Nebolo to pritom prvýkrát, čo si Biden pomýlil práve tieto dve krajiny. Rovnako sa preriekol aj prednedávnom v Bielom dome. Bidenove občasné brbty a chyby v prejavoch používajú často jeho kritici z radov republikánov ako argument, že je na prezidentský post už príliš starý.

Demokratický prezident Spojených štátov, ktorý 20. novembra oslávi okrúhlych 80 rokov, však tento týždeň potvrdil, že má ambície uchádzať sa v najbližších prezidentských voľbách v roku 2024 o znovuzvolenie.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia