Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
11. novembra 2022, 9:44
Čas čítania 0:36

VIDEO: Jason Momoa prekvapil moderátora: Vstal a z ničoho nič sa vyzliekol takmer donaha v známej talkšou

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Pripravuje sa na najnovšiu úlohu v havajskom seriáli.

Hviezda filmu Aquaman Jason Momoa sa vyzliekol uprostred rozhovoru v relácii Jimmy Kimmel Live a nemal na sebe nič iné ako svoje tradičné havajské malo.

„Ja vlastne nerád nosím oblečenie,“ vyjadril sa Momoa, odkazoval tým na svoj instagramový post, v ktorom ma práve havajské malo oblečené.

Jason Momoa
Zdroj: Instagram/prideofgypsies

„Nosím to každý deň,“ pokračoval herec a vysvetlil, že odev podobný spodnej bielizni začal nosiť pri natáčaní svojho seriálu Apple TV+ „Chief of War“. 

„Všetko sú to 80. a 90. roky 18. storočia na Havaji. To je to, čo nosím každý deň. Práve som sa pripravoval na rolu a rád sa dostávam do postavy, a tak som si opaľoval biely zadok,“ dodal. 

Anketa:
Obliekol by si si havajské malo?
Áno
Nie
Áno
58 %
166 Hlasov
Nie
42 %
120 Hlasov

Keď sa Kimmel opýtal, či to má na sebe oblečené aj teraz, Momoa sa postavil a za povzbudzovania publika sa vyzliekol a otočil sa zadkom k davu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia