Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
9. novembra 2022, 22:16
Čas čítania 0:33

VIDEO: Muž hádzal vajcia na kráľa Karola. Británia bola postavená na krvi otrokov, kričal

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Počas toho, ako vedenie mesta York vítalo členov kráľovskej rodiny, neznámy muž hodil ich smerom surové vajíčka.

Britská polícia zadržala muža, ktorý sa v stredu pokúsil hádzať vajcia na kráľa Karola III. a jeho manželku Kamilu počas ich návštevy v meste York. 


Na videu z incidentu je zobrazené, ako sa 73-ročný panovník so svojou 75-ročnou manželkou tesne vyhli trom vajciam, ktoré na nich počas prechádzky ulicami medzi ľuďmi hodil neznámy muž.


Páchateľ takisto kráľovský pár vypískal a kričal, že „Británia bola postavená na krvi otrokov“. Zvolal aj, že Karol III. „nie je jeho kráľ“. Muža bezprostredne po hodení vajec zadržala polícia.


Ostatní zhromaždení, ktorí boli svedkami incidentu, začali na páchateľa kričať a následne si pospevovať melódiu britskej hymny God Save the King (Bože, ochraňuj kráľa).
Kráľ Karol III. a kráľovná manželka Kamila po nevydarenom útoku ďalej pokračovali v naplánovanom programe – stretli sa so starostom Yorku a v meste odhalili sochu panovníkovej matky, zosnulej kráľovnej Alžbety II.

Domov
Zdieľať
Diskusia