Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
8. novembra 2022, 15:49
Čas čítania 0:34

V Bratislave vyčíňal muž so sekerou. Zastavil ho až policajný pes

Kategória:
News
Uložiť Uložené
V Bratislave vyčíňal muž so sekerou. Zastavil ho až policajný pes
Zdroj: Facebook/Mestská polícia Bratislava

Sekerou vraj chcel útočiť aj na policajtov.

V Bratislave včera vyčíňal agresívny muž so sekerou. Mestská aj štátna polícia dostali oznam o agresívnom mužovi, ktorý vraj rozbíjal pri obchodnom centre Jantár sklenené fľaše. Toto centrum sa nachádza v mestskej časti Dolné hony. O tomto čine informovala na Facebooku Mestská polícia Bratislava.

Po obdržaní oznámenia začala polícia po mužovi pátrať, no neúspešne, a tak museli nasadiť policajtov z Útvaru zásahovej jednotky a kynológie. Tam ich o pár minút neskôr upozornil svedok na muža so sekerou. 

„Muža so sekerou sa im podarilo rýchlo nájsť, avšak ten na viaceré výzvy, aby zostal stáť a sekeru pustil, nereagoval. Policajti sa k nemu ostražito približovali a neustále ho vyzývali, ale keď neuposlúchol a otočil sa so sekerou v rukách proti nim, tak vypustili služobného psa, fenku Báru,“ napísali policajti v príspevku.

Muža sa psovi nakoniec podarilo spacifikovať a prevzali si ho policajti z Policajného zboru.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia