Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš TASR
4. novembra 2022, 7:55
Čas čítania 0:48

Zamestnankyňa Twitteru prespáva v kancelárii, lebo nestíha Muskove termíny. Spoločnosť dnes začína s hromadnými čistkami

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Miliardár Elon Musk prevzal minulý týždeň výhradnú kontrolu nad Twitterom po dokončení nákupu za 44 miliárd dolárov.

Spoločnosť Twitter vo štvrtok oznámila, že v piatok do 9.00 h miestneho času svojim zamestnancom oznámi, či budú prepustení v rámci redukcie personálu. Informuje o tom agentúra Reuters a webová stránka denníka The New York Times.


„V úsilí dostať Twitter na zdravú cestu absolvujeme v piatok náročný proces redukcie našej globálnej pracovnej sily,“ uviedla spoločnosť Twitter v e-maile pre zamestnancov, do ktorého mala Reuters možnosť nahliadnuť.


Twitter sa zároveň vyjadril, že dočasne zatvorí všetky kancelárie a pozastaví k nim prístup. Cieľom je vraj zaistiť bezpečnosť všetkých zamestnancov i systémov spoločnosti a údajov o zákazníkoch.


Miliardár Elon Musk prevzal minulý týždeň výhradnú kontrolu nad Twitterom po dokončení nákupu za 44 miliárd dolárov. Musk vzápätí prepustil viacerých vedúcich predstaviteľov spoločnosti a plánuje znížiť aj počet zamestnancov, píše The New York Times s odvolaním sa na zdroje oboznámené so situáciou.


O prácu by mala prísť približne polovica zo 7 500 zamestnancov Twitteru.

New York Post pred dvomi dňami upozornil na fotografiu manažérky v spoločnosti Twitter, ktorá prespáva na zemi v zasadacej miestnosti. Podľa opisu dáva Elon Musk náročné konečné termíny, ktoré sa dajú ledva stihnúť, preto si musela ustlať v práci. 

Domov
Zdieľať
Diskusia