Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
2. novembra 2022, 9:37
Čas čítania 0:43

Elon Musk chce za overené účty na Twitteri pýtať 8 dolárov mesačne. Tvrdí, že tým predídu podvodom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Musk prináša na Twitter niekoľko zmien. Jedným z nich je účtovanie poplatkov za overený profil.

Podľa portálu BBC Elon Musk rozhodol, že bude majiteľom overených profilov na Twitteri účtovať poplatok osem dolárov mesačne. Podľa britského The Guardianu je na Twitteri okolo 400-tisíc overených používateľov.

Musk tvrdí, že používatelia, ktorí si za overenie zaplatia, budú mať rôzne výhody, ako je prednosť v odpovediach a vo vyhľadávaniach a o polovicu menej reklám. Momentálne je modrá fajka pri mene bezplatná a používateľ, ktorý chce čerpať takéto výhody, si môže dobrovoľne zaplatiť program Blue, ktorý stojí 4,99 dolára mesačne.

1. novembra 2022, 8:49 Čas čítania 0:25 Elon Musk je oficiálne riaditeľom sociálnej siete Twitter. Nákup ho stál 44 miliárd dolárov Elon Musk je oficiálne riaditeľom sociálnej siete Twitter. Nákup ho stál 44 miliárd dolárov

Pôvodné informácie tvrdili, že Musk si bude od overených účtov pýtať poplatky vo výške až 20 dolárov mesačne. 

Modrú vlajku predstavil Twitter v roku 2009, keďže pribúdalo veľa falošných celebritných účtov, práve známe osobnosti sú cieľovou skupinou. Musk však v apríli, keď avizoval kúpu Twitteru, povedal, že by chcel overiť každého človeka na platforme.

Anketa:
Je osem dolárov mesačne veľa?
Áno.
Nie.
Neviem sa vyjadriť.
Áno.
38 %
Nie.
42 %
Neviem sa vyjadriť.
20 %
Domov
Zdieľať
Diskusia