Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
1. novembra 2022, 8:49
Čas čítania 0:25

Elon Musk je oficiálne riaditeľom sociálnej siete Twitter. Nákup ho stál 44 miliárd dolárov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Kúpil ho 27. októbra a stal sa „výhradným riaditeľom“ spoločnosti.

Miliardár a podnikateľ Elon Musk sa stal výhradným riaditeľom sociálnej siete Twitter po tom, ako skompletizoval jej nákup za 44 miliárd dolárov a rozpustil jej predstavenstvo. 


K naplneniu prevzatia spoločnosti Twitter Muskom podľa týchto dokumentov došlo 27. októbra a miliardár sa tým stal „výhradným riaditeľom“ spoločnosti. Musk 27. októbra odvolal výkonného riaditeľa Twitteru Paraga Agrawala, finančného šéfa Neda Segala a šéfku právnych záležitostí a politiky Vijayu Gaddeovú.


Denník Washington Post v pondelok s odvolaním sa na zdroj oboznámený so záležitosťou oznámil, že Twitter plánuje prepustiť štvrtinu zamestnancov v rámci prvého kola redukcie pracovných miest. To, kedy by sa v Twitteri mohlo začať s rozsiahlym prepúšťaním, nie je známe.

Domov
Zdieľať
Diskusia