Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
1. novembra 2022, 13:01
Čas čítania 0:25

Muž v Poľsku ukradol električku a vozil v nej ľudí. Zastavil sa, až keď vypli prúd

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Muž nikdy predtým električku neriadil, napriek tomu sa ňou vozil po meste. Na zastávkach dokonca nabral niekoľko nič netušiacich ľudí.

Podľa hovorcu podniku, ktorý prevádzkuje v Katoviciach električkovú dopravu, zmizla električka z vozovne v noci na sobotu. Jeden z vodičov podniku si neskôr všimol podozrivú jazdu električky, ktorá išla príliš pomaly, píše TA3

Podozrivé bolo aj označenie električky číslom 33, pretože takáto linka v Katoviciach neexistuje. Vodič zalarmoval dispečera, ktorý to oznámil polícii. 

Samozvaného vodiča sa im napokon podarilo zastaviť tak, že vypli prúd. Pri zatýkaní síce nekládol odpor, avšak dôvod, prečo riadil električku, vysvetliť nevedel. Testy ukázali, že nebol pod vplyvom alkoholu. 

Muža zadržali na tri mesiace a momentálne mu hrozí obvinenie z ohrozenia, ktoré mohlo viesť k dopravnej nehode, a takisto obvinenie z vlámania.

Domov
Zdieľať
Diskusia