Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík TASR
29. októbra 2022, 8:41
Čas čítania 0:30

Stav pacientky hospitalizovanej po streľbe na Zámockej v Bratislave je stabilizovaný

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Stav pacientky hospitalizovanej po streľbe na Zámockej v Bratislave je stabilizovaný
Zdroj: Refresher/Ivan Koribanič

Zostáva naďalej v nemocnici.

Stav pacientky, ktorá bola zranená pri útoku na Zámockej ulici v Bratislave, je stabilizovaný. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Eva Kliská. „Pacientka je ešte stále hospitalizovaná a pod dohľadom našich zdravotníkov. Jej stav je stabilizovaný,“ povedala pre TASR hovorkyňa.

V centre Bratislavy na Zámockej ulici došlo 12. októbra pred podnikom Tepláreň, ktorý navštevuje LGBTI+ komunita, k streľbe. Na mieste zomreli dvaja muži. Zranená bola jedna žena. Musela podstúpiť operáciu. Páchateľ z miesta činu ušiel, polícia ho našla na druhý deň ráno mŕtveho.

Prípad prekvalifikovali na obzvlášť závažný zločin teroristického útoku a vyšetruje ho Národná kriminálna agentúra. Viacero zástupcov organizácií a občianskych združení si spoločne s niekoľkými stovkami ľudí v piatok 28. októbra na Námestí SNP v Bratislave pripomenulo dvoch zavraždených LGBTI+ ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia