Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti mojesidlo.sk.
27. októbra 2022, 12:45
Čas čítania 1:06
Sponzorovaný obsah

Čo vám prinesie virtuálna kancelária?

Čo vám prinesie virtuálna kancelária?
Zdroj: everything possible / Shutterstock.com
REFRESHER PODNIKANIE
Uložiť Uložené

Virtuálna kancelária je ako stvorená pre začínajúce firmy.

Založiť si vlastnú firmu a začať podnikať si vyžaduje dávku odhodlania a v závislosti od oblasti, v ktorej budete podnikať, aj rôzne vysoký počiatočný kapitál. A často má človek viac odhodlania ako toho kapitálu.

Virtuálna kancelária je ako stvorená pre začínajúce firmy

Začiatky podnikania sú preto často hlavne o hľadaní spôsobov, ako čo najviac ušetriť a minimalizovať náklady. Jedným z takýchto spôsobov je aj výhodná virtuálna kancelária. Možno nie ste s týmto pojmom úplne oboznámený, a preto si ho teraz predstavíme o niečo bližšie.

Virtuálna kancelária je určená hlavne pre malé začínajúce firmy, ktoré nepotrebujú na svoje fungovanie reálne priestory. Táto skutočnosť však nič nemení na fakte, že firma musí mať nejaké sídlo, ktoré bude zapísané v Obchodnom registri.

Ako to však vyriešiť? Prenajímať si drahé priestory, aj keď ich (aspoň zatiaľ) nepotrebujete? Alebo si ako registračné sídlo zapísať adresu svojho trvalého priestoru? Hádate správne, odpoveďou je virtuálna kancelária.

Dlhodobý prenájom s kompletným servisom týkajúcim sa spracovania zásielok

Služby virtuálnej kancelárie ponúka Mojesidlo.sk. Virtuálnu kanceláriu si u nich môžete prenajímať na adrese nehnuteľností, ktoré aj reálne vlastnia. Tento fakt prispieva k tomu, že virtuálnu kanceláriu budete môcť v prípade záujmu využívať bez obáv dlhodobo.

Čo však virtuálna kancelária od Mojesidlo.sk ešte zahŕňa? Samozrejmosťou je príjem pošty, ktorá vám príde, jej evidencia a archivácia. O prijatí pošty budete notifikovaný emailom alebo SMS správou. Zásielka vám navyše bude odfotená.

Následne sa môžete rozhodnúť, čo s ňou budete chcieť urobiť. Štandardom je dať si hromadne poslať raz za mesiac (alebo častejšie) všetku prijatú poštu. V prípade potreby si môžete vami zvolené zásielky dať expresne preposlať na druhý pracovný deň. Alebo si môžete dať zásielku naskenovať, čo bude ešte rýchlejšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia