Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Huawei
30. októbra 2022, 8:00
Čas čítania 2:13
Sponzorovaný obsah

Nové smartfóny Huawei nova 10: Namakaný fotoaparát, expresné nabíjanie a minimalistický dizajn

TECH HUAWEI SMARTFÓNY
Uložiť Uložené

Ak hľadáš telefón, na ktorom si zahráš hry, urobíš s ním top fotky a videá a nebude ťa brzdiť dlhým nabíjaním, práve si ho našiel.

Značka Huawei prichádza s novinkou a opäť mieša karty v najnovšej generácii populárnej série smartfónov. Výkonné fotoaparáty a nakrúcanie videa na vysokej úrovni, vynikajúci výkon a štýlový dizajn – idea, ktorá sa historicky nesie celou sériou a nové smartfóny radu nova 10 sú toho potvrdením. Tentoraz však novinka prichádza s ďalšou vychytávkou, vďaka ktorej bude tvoj Instagram či Tiktok plný zaujímavého obsahu.

Huawei nova 10
Zdroj: Huawei

Profesionálne fotografie a videá

Zachytiť svoj život v tej najvyššej obrazovej kvalite vďaka bezchybným fotografickým možnostiam smartfónov série nova 10 je bezproblémové. Pre vášnivých fotografov sú modely Huawei nova 10 a nova 10 Pro prvýkrát vybavené predným fotoaparátom s ultraširokouhlým automatickým zaostrovaním a rozlíšením 60 MP, ktorý podporuje 100-stupňový ultraširoký uhol s 1/2,61-palcovým snímačom. Predný fotoaparát s automatickým zaostrovaním navyše podporuje zvýšenú citlivosť na svetlo a kvalitu videa v rozlíšení 4K. Selfies tak fotíš bez námahy, stačí úsmev a stlačiť spúšť.

Pokiaľ preferuješ fotenie západov slnka či krásnych výhľadov na mesto, potešia ťa smartfóny nova zadným 50MP RYYB Ultra Vision fotoaparátom a 8MP Ultra-Wide Marco fotoaparátom s podporou automatického zaostrovania. S dynamickým zadným fotoaparátom dokáže smartfón zachytiť čokoľvek – od veľkých, malebných pohľadov na pohoria až po najmenšiu kvapku rosy, čo umožňuje začínajúcim fotografom experimentovať s rôznymi spôsobmi fotenia, a to len pomocou svojho smartfónu.

To potvrdzuje aj známy akrobatický pilot RedBull AirRace Martin Šonka: „Som rád, že sa mi do rúk dostal telefón, ktorý dokáže zachytiť aj poriadny výhľad. Keď pilotujem, mám pred sebou vždy nádherné scenérie, ktoré vďaka ultraširokouhlému fotoaparátu vždy zachytím v celej ich kráse. Milo ma prekvapila aj funkcia, ktorá umožňuje nakrúcať prednou a zadnou kamerou súčasne.“ 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Šonka 🇨🇿 (@martinsonka)

Dizajn, ktorý očarí na prvý pohľad

Prvé okrúhle výročie série nova prináša pôvodný dizajn prstenca Star Orbit Ring, ktorý bol vylepšený a prispôsobený na Star Orbit Craft, ktorý dodáva dizajnu série hladkú textúru a lesk. Pokiaľ ide o farebné vyhotovenie, rad Huawei nova sa odlišuje od ostatných smartfónov práve farbou. Tentoraz sa prezentuje v luxusnej verzii, ktorá kombinuje striebro so zlatými prvkami vo farbe Starry Silver alebo nadčasovú Starry Black.

Huawei nova 10
Zdroj: Huawei

Výkon, ktorý uchváti aj náročných hráčov

Čoraz viac používateľov požaduje smartfóny, ktoré nielen skvelo vyzerajú, ale poskytujú aj kvalitný výkon, a to najmä pokiaľ ide o zábavu. Našťastie, Huawei nova 10 a 10 Pro v sebe ukrývajú nový Touch Turbo 2.0, ktorý zlepšuje zážitok z mobilných hier a pozdvihuje ho na novú úroveň. Stačí potriasť telefónom a spustiť akúkoľvek predvolenú klávesovú operáciu.

Táto funkcia sa najlepšie hodí pre hráčov, ktorí milujú žánre MOBA či akčné a pretekárske hry. Rôznymi pohybmi smartfónu môžeš ľahko mieriť a strieľať, prepínať vybavenie, prekonávať levely a stať sa herným šampiónom ešte rýchlejšie. Navyše, séria nova 10 prichádza aj so štandardnými stereo duálnymi reproduktormi, ktoré sú zabudované priamo v smartfóne. Vďaka ultraširokému zvukovému poľu Histen poskytuje 3D zvukový rytmus používateľom realistickejší a pohlcujúci zážitok pri hraní hier, pri počúvaní hudby či sledovaní filmov.

Huawei nova 10
Zdroj: Huawei

Séria nova 10 tradične prichádza aj so superrýchlym nabíjaním vďaka Huawei SuperCharge, ktorá dokáže nabiť telefón v priebehu niekoľkých minút. Už si nikdy nebudeš musieť robiť starosti s výdržou batérie. Stačí dať telefónu 20-minútovú prestávku a už je pripravený na ďalšiu hru – za ten čas sa nova 10 Pro nabije na plnú kapacitu.

Smartfóny radu Huawei nova 10, nova 10 a nova 10 Pro sú k dispozícii vo farbách Starry Silver a Starry Black. Huawei nova 10 štartuje na 569 eurách a nova 10 Pro je v predaji za 749 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia