Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. októbra 2022, 21:55
Čas čítania 0:42
Martin Adam Pavlík

Herečka Maisie Williams priznala, že seriál Game of Thrones šiel v závere dolu vodou

Herečka Maisie Williams priznala, že seriál Game of Thrones šiel v závere dolu vodou
Zdroj: HBO
ZAUJÍMAVOSTI FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES MAISIE WILLIAMS SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Naopak, úvod bol vraj veľmi silný.

Dvadsaťpäťročná britská herečka Maisie Williams, ktorá sa preslávila ako Arya Stark v Game of Thrones, sa vyjadrila k záveru obľúbeného fantazijného seriálu. Ako píše Variety, urobila tak na streame na Twitchi so svojím bratom Jamesom Williamsom.

Vraj si prednedávnom znova pozrela celý seriál a priznala, že seriál šiel ku koncu viditeľne „dolu vodou“, teda kvalitatívne upadal, čím iba potvrdila fanúšikovské názory, že tvorcovia posledné série pokazili. Po skončení seriálu sa na ne zniesla celkom slušná vlna kritiky. 

Arya Maisie Williams
Zdroj: HBO


Napriek tomu sa vraj Williams na Game of Thrones pozerala s hrdosťou a radosťou, keďže seriálu venovala desať rokov života. Ocenila, ako seriál pracoval s divákom, začiatok seriálu bol vraj veľmi silný, a taktiež prezradila, že jej zlomilo srdce, keď zomrel Ned Stark, ktorý bol jej seriálovým otcom, aj keď vedela, že to príde.

Vyjadrila sa aj k tomu, či by sa mohla ešte niekedy predstaviť ako Arya Stark, keďže potenciálne by sa mohla objaviť v spin-offe venovanému príbehu Jona Snowa. Túto možnosť nevylúčila. „Musí na to byť ten správny čas a musia na tom robiť tí správni ľudia,“ priblížila herečka.

Domov
Zdieľať
Diskusia