Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2022, 19:12
Čas čítania 0:38
Richard Balog

Beyoncé vyrazí na celosvetové turné. Balík so zákulisným vstupom s jej mamou údajne vydražili za 150-tisíc dolárov

Beyoncé vyrazí na celosvetové turné. Balík so zákulisným vstupom s jej mamou údajne vydražili za 150-tisíc dolárov
Zdroj: Parkwood Entertainment
HUDBA BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Držiteľka 28 hudobných cien Grammy predstaví veľkolepú šou k svojmu poslednému albumu Renaissance z júla tohto roku.

Beyoncé vyrazí na celosvetové turné so svojím posledným albumom Renaissance z júla tohto roku. Koncertná šnúra odštartuje budúce leto, čo speváčka oznámila počas 5. ročníka podujatia Wearable Art Gala, kde vydražili aj balík s prívlastkom UNIQUE experience v hodnote 20-tisíc dolárov, píše Volture

Beyoncé
Zdroj: Parkwood Entertainment

Exkluzívny balík obsahuje dve letenky prvou triedou od spoločnosti United Airlines, pobyt v hoteli Marriott na tri noci, dva lístky na koncert Renaissance a prehliadku zákulisia so sprievodom speváčkinej mamy Tiny Knowles-Lawson.

Podľa videa, ktoré priniesol portál Yahoo! News, jednotlivé ponuky dosiahli viac ako 50-tisíc dolárov. Konečná cena nebola potvrdená, ale jeden z účastníkov galavečera tvrdil, že balík bol vydražený za 150-tisíc dolárov. 

Miesta konania koncertov a dátumy zatiaľ nie sú známe, ale je viac ako isté, že budú vypredané ihneď po oznámení. Ak plánuješ skúsiť šťastie s online nákupom lístkov, trénuj rýchle prsty. Beyoncé vypredala Madison Square Garden za približne 20 sekúnd. 

Zatiaľ si skráť čakanie chytľavou skladbou Break My Soul, ktorá bude súčasťou playlistu počas turné. 

Odporúčané
Drake a 21 Savage vydajú spoločný album. Správu oznámili vo videoklipe na skladbu Jimmy Cooks  Drake a 21 Savage vydajú spoločný album. Správu oznámili vo videoklipe na skladbu Jimmy Cooks 23. októbra 2022, 11:07
Domov
Zdieľať
Diskusia