Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
24. októbra 2022, 15:22
Čas čítania 0:53

VIDEO: Slovenku Alicu prepadla na diaľnici v Čile ozbrojená skupina zlodejov. V aute viezla aj dvoch malých synov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Auto sa polícii podarilo vystopovať vďaka GPS.

Slovenku Alicu, ktorá žije už 12 rokov v Čile, prepadli ozbrojení lupiči priamo počas jazdy na diaľnici. Podľa TV Joj sa v tom čase v jej aute nachádzali aj jej dve malé deti. Piati maskovaní lupiči na posádku mierili strelnými zbraňami, keď sa vracala z návštevy kamarátky neďaleko hlavného mesta Santiago.

„Vošla som do takého tunela, kde predo mnou čakalo auto, ktoré začalo cúvať. Ja som zastavila, lebo som si myslela, že sa niečo deje. Najprv som to nepochopila, ale v podstate keď vyšli z auta piati ozbrojení chlapi v kapucniach a s maskami, tak som presne vedela, čo sa deje,“ ilustrovala priebeh útoku Alica.

Počas dramatického prepadu vytiahli muži dvoch synov z autosedačiek, zatiaľ čo ich kolegovia Alicu okradli o cennosti vrátane hodiniek. Alici sa podarilo zmocniť sa detí a utekať s nimi k dodávke, ktorá za jej autom zastavila.

Alica tvrdí, že mala šťastie v nešťastí. V Čile vraj stúpa kriminalita a podobné prípady sú celkom bežné. „Dobré je, že vyložili deti z auta, lebo veľakrát sa stáva v Čile, že keď sú zdrogovaní alebo príliš šialení, zoberú dieťa a potom ho vyhodia na nejakej križovatke.

24. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:05 Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli

Polícii sa po nahlásení prepadu podarilo vďaka GPS rýchlo lokalizovať ukradnuté auto a doviezť ho späť. Zlodeji si však nechali jej peňaženku s kartami, ako aj hodinky. Alicin prípad vyvolal v Čile mediálny záujem.

Domov
Zdieľať
Diskusia