Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Natalis. 
24. októbra 2022 o 16:40
Čas čítania 2:04
Sponzorovaný obsah

Ruleta v kasíne je hlavne o zábave

Ruleta v kasíne je hlavne o zábave
Zdroj: Pexels.com
REFRESHER
Uložiť Uložené

Bavte sa v kasíne so skvelými bonusmi a akciami.

Pri slovách ako hazard, kasíno či automaty sa mnoho ľudí zháči, pretože si pod nimi predstavujú automaticky niečo negatívne. Je to však skutočne tak? Takéto názory kolujú už dlhodobo a kasína sú vykresľované iba ako miesta, kde každý hráč, ktorý tam vojde, je závislý alebo sa stane závislým od hrania.

Treba povedať, že časy sa menia, a áno, aj teraz sa nájdu ľudia, ktorí takejto zábave podľahnú. No je ich oveľa menej, keďže hráči s finančnými problémami si už vďaka Registru vylúčených osôb v kasínach nezahrajú. Drvivá väčšina ľudí, ktorí sa rozhodnú ísť si zahrať do kasína, to berie ako zábavku a relax. Hráči na Slovensku majú dve možnosti, ako sa kasínovo vyžiť. Buď si zájdu do prevádzky kasína či herne, alebo sa rozhodnú hrať online. Práve online kasína sú súčasným trendom a hráči si ich vyberajú čoraz častejšie. Počet kamenných prevádzok, naopak, neustále klesá. Je to z viacerých dôvodov. Prvým je už spomínaný odliv hráčov do online prostredia, no ovplyvňujú to aj ďalšie faktory. Tými sú neustále sprísňovania regulácie hazardu a rovnako možnosť poslancov mestských a obecných zastupiteľstiev zakázať takéto prevádzky na územiach svojich obcí a miest na základe odhlasovania všeobecne záväzného nariadenia.

Kasíno DoubleStar je ideálnym miestom na zábavu

Slovenskí hráči si aj tak majú z čoho vyberať, keďže na Slovensku stále funguje viacero kasín. Niektoré dokonca prevádzkujú kamenné herne a rovnako aj online kasíno. Takýmto kasínom je napríklad aj DoubleStar. My sa zameriame na internetovú verziu – online kasíno DoubleStar, ktoré je miestom, kde nájdete skutočne pestrú ponuku hier. Áno, aj v tomto kasíne, tak ako vo väčšine iných kasín, prevládajú predovšetkým hracie automaty, ale v prípade, že patríte medzi hráčov, ktorí si radi zahrajú stolové hry, potešíme vás. Narazíte tu na blackjack aj na ruletu. A práve pri kráľovnej kasínových hier, rulete, sa chvíľku zdržíme.

Zahrajte si dvojicu skvelých ruletových hier

V online kasíne DoubleStar aktuálne natrafíte na dve ruletové hry. Ich počet je zatiaľ nižší, no obidve vám ponúknu dokonalý zážitok z hry. Pochádzajú z dielne spoločnosti Easit a ide o skutočné skvosty medzi ruletami. Jedna sa volá Roulette Ultimate a druhá Roulette Diamonds. Oba varianty týchto hier sa riadia pravidlami európskej rulety (na stole je len jedna nula), obidve rulety majú skvelú hru aj grafické spracovanie. Keď si ich zapnete, budete sa cítiť, akoby ste sa ocitli za ruletovým stolom nejakého reálneho kasína, a preto vám ich môžeme len a len odporučiť. 

Bavte sa v kasíne so skvelými bonusmi a akciami

Ako sme už spomínali, online kasín nájdete na Slovensku viac ako dosť, no pri výbere by ste určite nemali obísť online herňu DoubleStar. Okrem skvelej ponuky hier tu natrafíte na množstvo akcií, free spinov a bonusov kasína, zaujímavé články v blogoch a pre nových hráčov má toto kasíno pripravený aj parádny uvítací bonus až do 1 000 € + 33 free spinov k tomu.

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou možné zdravotné riziká. V prípade potreby môžete kontaktovať Linku pomoci pre problémy s hraním, resp. relevantnú špecializovanú zdravotnícku inštitúciu pôsobiacu v oblasti prevencie, diagnostiky a liečby látkových a nelátkových závislostí.
Domov
Zdieľať
Diskusia