Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kamila Šebestová
14. októbra 2022, 21:04
Čas čítania 0:20

Tisíce ľudí na pochode pred Teplárňou: Musíme bojovať proti nenávisti voči LGBTI+ komunite (Reportáž)

Kategória:
Video
Uložiť Uložené

Na pochode za odsúdenie nenávisti voči LGBTI+ komunite vystúpila aj prezidentka Zuzana Čaputová či majiteľ Teplárne Roman Samotný. Ľudia v dave počas ich prejavov plakali.

V Bratislave sa v piatok podvečer uskutočnil Pochod za odsúdenie nenávisti voči LGBTI komunite. Organizátori ním reagovali na vraždu dvoch mladých ľudí v podniku Tepláreň, ku ktorej došlo v stredu večer. Na pochode vystúpila prezidentka Zuzana Čaputová, majiteľ teplárne Roman Samotný či primátor Matúš Vallo. Počas prejavov viacerých rečníkov diváci plakali.

My sme sa na pochode boli pozrieť s kamerou a zachytili sme jeho priebeh od začiatku do konca. Viac uvidíš v našej videoreportáži. Dianie na pochode sme detailne mapovali aj v textovom článku NAŽIVO, ktorý nájdeš tu

Domov
Zdieľať
Diskusia